Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oddysee anno 2017

Att segla sju hav
har alltid varit en resa
värd att se upp till.

Men

om man däremot
har genomgått
sju helveten

Räknas man till dem
som gick förlorade.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-05 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter