Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig

Det som inte längre berör mig
är sådant som borde städas bort
sorteras iväg
och stoppas undan någonstans där de inte stör. 

 

Så om det är någonting jag ber dig om
om det är det enda jag ska be dig om

 

Rör vid mig




Fri vers av Niclasdotter
Läst 198 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-01-29 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter