Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Substans

Söker substanser
för att stilla den oro
som växer i mitt bröst
för att kunna leva
utan att känna
att jag drunknar
med varje andetag.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 398 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-28 12:41



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Substanser som livboj är sällan bra. Fortsätt skriv, det brukar hjälpa. Och blir bättre i längden. Fin känsla som känns i din dikt.
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter