Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att krossa ett hjärta

Ingen kan konsten
att krossa mitt hjärta
så väl som jag.

Med drömmar
förhoppningar
och inte minst
kärlek
är jag en naturbegåvning
att få ett bräckligt glashjärta
att spricka

I tusen och åter tusen bitar.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-02-10 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter