Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla små domäner har sina egna lagar.


En rolig syn..

Svansen på ekorren hängde ut från fågelbordet.

I samma ögonblick kom en spillkråka, den nöp till i svansen.
Ekorren dansde runt, runt.

Den hoppade snopen iväg.

Talgoxar, nötväckor och domherrar fick tillbaka sitt residens.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-03 19:36



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Detta är kul
vem älskar inte att studera

ett fågelbord
2009-12-27

  Vind
Tjo vad det var livat, dock inte i holken, men nära på :)
2009-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP