Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi kommer alltid vara Vi

du förlorade mig en kväll i Juni
för hennes skull, inte för din
jag vet inte vad det var du såg i henne som du inte såg i mig
men jag offrade mig för din lycka
för din framtid
för ditt liv

jag såg henne en dag på stan, hon verkar snäll och trevlig
gick fram till henne, hon vet inte vem jag är
pratade ett tag om vädret och oväsentligheter
sedan om dig och hon var lycklig för hon hade en man hon älskade
och som älskade henne tillbaka

men hon sade att hennes man var lite blue
att man såg saknaden i hans ögon
hon berättade om hans förra tös
(hon berättade om mig!)
hur han hade älskat henne och planerat med henne
framtid, barn och boende
han saknar henne, det ser jag, men han säger att det är över och jag tror honom för vad kan jag annars göra?
Jag såg i hennes ögon att hon inte förstod
vad du ser i mig
som du inte ser i henne




Fri vers av anapanda
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-04 01:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda