Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RimTanka ~ Godmorgonkram med kaffe och kaka

~*~

En kaka var till oss och
en står för kärleken som

ger tre goda skäl
var morgon som en lång kram
för kaffe igen

LPWJ 04/11/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-04 07:12



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Underbar helt enkelt!
2009-11-04

    Jnåt
aromatisk romatik.
2009-11-04

    ej medlem längre
Fint...
2009-11-04

    Calin
En god morgon en kaka med choklad en ballerina på scen
godmorgonkaffe med kramar
tre k blir fyra

kaffe kaka kram och kärlek

kafka(vad tusan menar hon nu?);)
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP