Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtor, känslor & en obeskrivlig ensamhet som jag burit på i över 5 år.


Odekorerad själ

Svimmade
Föll & Försvann
In i en bortglömd värld
Som ingen känner till

Simmar
I det tomma svarta hav
Där ej något levande existerar

Min måne lyser
Med en vag förnimmelse utav ljus
Ser jag på en kall stjärnhimmel

Simmar
I stjärnhimmelns reflektion
Tillsammans med en iskall bris som lämnar allting åt tystnad

Jag faller & försvinner
In i mitt eget hjärta




Fri vers av Odekoreradsjäl
Läst 520 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-04 11:11



Bookmark and Share


  Noomi Henning
vackert skrivet :D
2010-07-25

  Regn & Grus
Svindlande och trotts orden så levande.
Jag läsa högt.. följer med en bit på en resa dit jag inte når.
Tycker om den här, den tilltalar mig mycket!
2009-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Odekoreradsjäl
Odekoreradsjäl