Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska allt vara så jävla svårt?




Det jag försöker säga är, jag älskar dig.

Jag vill så gärna vara med dig.
Du säger att du vill vara med mig med, men du är rädd.

Rädd att få ditt hjärta krossat igen, rädd för att förlora mig när allt tar slut.
Kan du inte se att jag är lika rädd?
Kan du inte se att jag är villig att kasta mig utför stupet för att du ska kalla mig din?

Tror du inte att det kanske kommer vara värt det?

Nej, nej jag kommer inte tjata om det.
Jag ska inte tvinga dig att bestämma dig innan du känner dig redo.
Men jag måste säga det här till dig innan du säger vad du vill.

 

Jag vet vad jag jag vill. Jag vill att du är bara min, jag vill vara bara din. Jag vill somna med din arm runt mig och ditt ansikte tätt emot mig, jag vill höra dina andetag, jag vill känna dina läppar mot mina, jag vill känna din kropp mot min, jag vill känna din hand i min, jag vill att du kallar mig älskling. Jag vill vara det bästa du har.

 





Fri vers av Kramgalen
Läst 356 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-04 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen