Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sex efter våldtäkt.


Det finns saker som jag inte kan göra.


Det tar emot att säga det,
jag hatar att det är så.

Men,
when I'm with him I am thinking of you.

Ibland slipper jag,
men oftast finns det där i mitt minne.


Det är inte alltid du som tar på mig.
Som smeker min rygg.
Tar på mina lår.
Leker med fingrarna i min svank.



Varje gång gör det ont.
Men det har blivit som en drog,
ett sökande för acceptans.
För att du inte ska lämna mig.




Fri vers av Kramgalen
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-27 09:32



Bookmark and Share


  anita VIP
Mycket tänkvärd dikt.
2010-02-27

  anita VIP
Mycket tänkvärd dikt.
2010-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen