Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är sjuk.

Du som säger att du förstår
Du som säger att allt kommer bli bra
Du som häller lögner över mig


allt bara för att jag ska bli glad.


Mitt hjärta kommer bara bli tyngre
med tiden.


Min insida gråter blodiga tårar
jag vill drunkna.

Jag kommer drunkna

leva och dö så här.




Fri vers av Kramgalen
Läst 541 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-23 21:19



Bookmark and Share


  aol
Bra skrivet om känslan inom dej som ingen kan dela,
2017-09-20

  Jasmine_S
Ingen kan påstå att de förstår om de själva aldrig har upplevt samma sak som en själv. De kan aldrig påstå att de vet hur DU känner, för alla känner olika fast de har varit i samma situation!

Riktigt bra skrivet i alla fall (: Applåder!
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen