Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tog bort min frihet.


Det värsta är tystnaden när man är på väg hem

i mörkret.

Ensam.


Den biter sig in i själen,
håller sig fast.


Jag är rädd.

Är det så jävla svårt att förstå?



Jag är rädd för att vara ensam.




Fri vers av Kramgalen
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen