Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jim <3


Jag förstår inte hur du kan tycka jag är så vacker, men jag älskar det med dig.

Jag kan bara se dig vart jag än tittar.
Du är i alla mina drömmar.
Alla mina tankar.
Allt är om dig.

Du får min puls att slå hårdare, mitt ansikte skiftar färg.

Jag vill somna i dina armar.
Jag vill vakna med dig.
Jag vill ligga i sängen och höra dig berätta hur vacker jag är.
Jag vill aldrig vara utan dig.

Du gör mitt hjärta till sockervadd och kladdkaka på samma gång.




Fri vers av Kramgalen
Läst 373 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-01 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen