Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inte värd någonting.


Du vill att jag bryr mig
säger du
och mitt huvud sprängs.

Min värld rasar samman,
jag går sönder.

Varför finns du kvar?

Varför rör du mig
med osynliga händer?

Din andedräkt når ända hit.
Din blick kan skära
igenom sten.

Jag hoppas hela din kropp värker
när du ser mig.

Jag hoppas att du ångrar allt du någonsin gjorde mot mig.




Fri vers av Kramgalen
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-09 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen