Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En medmänniska kastade sig utför tåget


Tragiskt

bussarna var överfyllda


tågen gick inte


spåret skulle städas


massor av människor


alla tänkte på


hur de skulle komma hem


















Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-04 18:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Ja det är tragiskt och sorgligt hur samhället pressar många

som inte lyckas känna sig hemma här.

Vi hade en tragisk händelse i vår klass för två månader sen.

En klasskamrat hoppade.

Och han var så omtyckt och älskad, många skriver om den sorgen nu.

Jag går en skrivarlinje.
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel