Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev några rader på jobbet..


Snöröda spår

Barfotadanser i konstiga mönster.
Blodspår syns i sprucken snö

Tunga tabletter, ljusen från fönster.
Dansar min snödans, beredd på att dö




Fri vers av Kåda
Läst 192 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-11-04 19:15



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Stark text som berör
2009-11-13

  peter markurth
stark, skickligt utfört
2009-11-04

    ej medlem längre
Helt suveränt, jättebra skrivet!
2009-11-04

  Mr Lindemann VIP
Att smådö in i natten
är lite poetiskt
att ta med sig någon möbel
till andra sidan kan vara bra då
2009-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Kåda