Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sann berättelse


Lågor (politik)

Denna natten. Ja ty allt sker då.

BRANN PARIS!

Och jag säger dig. För första gången va jag rädd!

Rädd att vår kärlek skulle briinna upp!


Kastas in i pojkarnas ödelagda liv. De invandrades nedbrunna stoft.


Och där satt han. I en hästbuss fylld av rasister, och hästar.


Han va endå bara 13 år.Den lilla hästskötaren från Svergie.


Han som bott i det kyliga tornrummet på Grosbois.


Mitt barn!


De rundade Normandie. Och tog sig helskinnande hem till modersfamnen.


Men fyfan att jag va rädd!



Men nu ligger han djupt i sin moders armar.


Den lilla tattarungen.

Som lever för sin Kentaur.

Och älskar sitt liv.




Fri vers (Modernistisk dikt) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-04 20:41



Bookmark and Share


  Miss Mod
Underbart och "lillen" klarade sig.
2009-11-09

  Ingela Svenson VIP
Men vad var det som hände egentlgien? du ahr skrivit att det avr en sann berättelse, men den är inte komplett
2009-11-06

  stenen/ Yv Ericsson
Haha, en Kentaur skulle det vara..
2009-11-05

  Catharina Edin VIP
Fin pojke, och fin Taurus. Skönt att allt gick bra -
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson