Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar Blod

Jahaja.

Inte ett dugg avis. 80 facking mil bort. Skall du dansa i natt.

Ingen kontroll.

Gillar bättre. Att lägga dig under takåsarna i Paris.

Ock LIDA

Genomlida

Lida

Återlida

Svida



Men so wath the fuck!


Demonerna dansar även här
skänker sina svansar


Och allt står i lågor!

Bränder och plågor.

Tur är väl det

jag ser dig i saknad.

Väntar och


ler.




Fri vers (Modernistisk dikt) av stenen/ Yv Ericsson
Läst 166 gånger
Publicerad 2009-11-04 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stenen/ Yv Ericsson
stenen/ Yv Ericsson