Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förutsättningar

~¤~

Själen utspy förgiftningarna
rena kroppen från alla toxiner
i en själslig rehab

Mellan förförelsen och förgörelsen finns försakelsen
och förutsättningarna för att fördärva den


Skyarna sänder änglaskimrande stjärnor
regnar jordkroppen från alla torn och ruiner
i en världslig rebirth

Mellan förförelsen och förgörelsen finns
förutsättningarna för fördärvelsen
och försakelsen för förbättringen


Själen utspy förgiftningarna
rena kroppen från alla toxiner
i en själslig rehab

Förutsättningarna som
infaller inföll
på ett andligt shopping center
någonstans

Fortsätt

Uttala orden
de bortglömda
över jorden
med en annan
läppstiftsnyans

LPWJ 05/11/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-05 06:37



Bookmark and Share


  Lady Alassa
mycket värd att läsa och mycket värt att betrakta och beundra bilden
som visar att totalt genetiskt kaos samlat sig till ett livsdugligt embryo
allt talar då för att ett mänskligt kaos kan samla sig till hållbar utveckling jorden har väl inte sämre anda än embryot
än
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP