Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DummiSSSSSSSSSSSS KnäppiSSSSSS

AB:
"Den borgerliga regeringen har kört Sveriges ekonomi i botten".
Så inleder gymnasieläraren Daniel Ådin från Skellefteå en fråga i ett prov till sina elever.
(min kommentar, då hade S haft makten i 12 år)

Samma lärare är högt uppsatt socialdemokratisk politiker i kommunen.
Det var klantigt"Daniel Ådin själv erkänner att frågan är olämplig.
- Det var klantigt. Det är en fråga som är tre år gammal, som jag borde ändrat på.
Så den här frågan har du haft på dina prov i tre år?
- Inte varje gång, men den har funnits där i tre år.


----------------------

Den frågan har funnits där i 3 år, längre än den borgeliga regeringen alltså
(då hade S haft makten i 12 år)
Det undantar väl honom och alla med samma inställning, från både sunt förnuft
Och försök att vara sanningsenliga… eller objektiva….
Och återigen så bevisas det att politiker, är extremt dumma människor…

I det här fallet SSSSSSSSSSSSSå dum….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-05 10:36



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Klavertramp, hehe.., lite "SSSahlinkopiering"......
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO