Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har väldigt lite att göra med Riddare Leopold von Sacher-Masoch (27 januari 1836 - 9 mars 1895) som var en österrikisk lågadelsman, författare och journalist. Känd för romanen Venus i päls (Venus im Pelz) och för att ha åsyftats med ordet masochism




RimTanka ~ Våldsamhetens Masochister

~*~

Poesilära
Pöbelns Militia Mobbar
det Ogripbara

griper till våld - begriper
för sent i slutna salar

30/10/09




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-05 08:04



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Detta är vad man brukar säga, klockrent, m.k.t. bra
2009-11-05

  thyra
En gripande story :)
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP