Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 rader med 10 ord
serverat på silverbricka uppå ett svart art deco bord




(Almost a) Nero Wolfe Mystery (100 ord)

***

De satt på ett kontor; kvinnan var förskräckt efter telefonsamtalet.
"Jag kände på mig att det skulle ringa redan innan
det ringde", sa hon. Hennes chef på avdelningen för antikviteter
såg på henne med bister min. "De har inte funnit
honom än", sa han.

Han hade varit borta med bilen sedan igår morse. "Jag
ska finna honom, jag vet att han lever", snyftade kvinnan.
Morgonen efter ringde det på dörren då kvinnan just åkt
för att söka efter mannen; och där stod han.

"Jag ser hon ej heller funnit det hon söker...", sa chefen.
"Jag ska hjälpa henne...", sa mannen.

***

LPWJ 05/11/09




Prosa (100-ordare) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-11-05 09:01



Bookmark and Share


  Ulf Lagerholm
ett välskrivet koncentrat, psykologiskt intressant, med ett slut som inte lämnar något övrigt att önska

gott!
2009-11-05

    Jnåt
hoppas det löser sig, bordet är det i alla fall inget fel på.
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP