Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Kärleken lämnar alltid perrongen

Jag vänder mig om
försiktigt en gång till
fortfarande ingen som står
kvar på perrongen
och väntar på enbart mig

Ett x2000 fullt av kärlek
avgår i samma sekund
som jag börjar gå hemåt
novembers första snöfall
gör mig sälllskap och
allt känns kusligt igen

Jag möter en svag blick
hon sparkar rastlöst hårt
dom sista gula höstlöven
i väntan på sin vinter och deppresion

hon kunde lika gärna varit jag




Fri vers av J P
Läst 352 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-05 11:34



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
hon kunde lika gärna
ha varit jag....
jag vet hur det känns
och vi är inte ensamma
kanske är det en tröst,

väldigt vackert.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P