Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LOVLIGT BYTE





JAG HAR JAGAT I HELA MITT LIV


BÅDE MED PAPPA OCH DIVERSE JAKTKOMPISAR


HAR VARIT PÅ ÄLGJAKT


MEST NJUTIT AV NATUREN OCH HUNDENS ARBETE


SITTA PÅ ÄLGPASS KAN VARA NOG SÅ TRÅKIGT



TILLS HUNDSKALLET NÄRMAR SIG


MELLAN PASSEN ÄR DET SOCIAL SAMVARO SOM GÄLLER


NUFÖRTIDEN BLIR DET INTE JAKT FÖR MIN DEL


FAST JAG KAN KÄNNA LÄNGTAN


MEST EFTER DE GOA GUBBARNA



NUFÖRTIDEN ÄR DET JAG SOM JAGAS


MED BLÅSLAMPA OCH REGERINGENS


BESLUT I HUGGANDE NÄVE


VET ÄNNU INTE HUR JAG SKA GÖMMA MIG


LIGGER LIKT HAREN STILL


VÄNTAR ATT DREVET SKA SAKTA FÖRSVINNA





Fri vers av arja savela
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-05 12:13



Bookmark and Share


  Ronny Berk
dubbeltydig rubrik som inbjuder till läsning utifrån två inriktningar; dels naturlyriskt om jakten efter djurens konung; dels myndigheten och människan
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela