Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kärlek till Betzy och Zara ; toppentjejerna!




Lola smider, så länge järnet är varmt

Lola vet att inte utmana ödet
men nu har det utmanat henne
hon finns inte längre
helt jäkla otroligt
hon har ramlat ur folkbokföringen
hon finns verkligen inte

nu är goda råd dyra
så fram med block och penna :
PISTOL
HANDSKAR
RÅNARLUVA...

äsch, hon snappar åt sig nätstrumporna
under bordet, Zaras guldiga som sprack i grenen
när hon visade vad hon lärt sig
på poledancekursen sist
 

originellt, hon ser ut som en gravad sjöjungfru
i lyxförpackning
and now
i en flygande fläng
mot TOYS R US

Livet leker!




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-11-05 17:42



Bookmark and Share


  Moniqa
hahaha...gäller att vara fantasifull..om man ramlar ur folkbokföringen...
2009-11-12

  noname_realmind
Vad går du allt ifrån? Kanon! :))
2009-11-06

  Anita Hanssen
Du är jättebäst!
2009-11-06

  Monika A Mirsch VIP
när jag nästa gång är i knipa skall jag ta en tripp till Lola - tack för den!
2009-11-06

  Eva Langrath VIP
Ler glatt i mörkret
2009-11-05

  Gunnel André VIP
Härligt när dina texter sprider sån här livsglädje!
2009-11-05

  RogerIvan
Här finns ju hur mkt möjligheter som helst. Plötsligt kan man göra vad man egentligen helst vill. Kommer att tänka på den gamla serien från tv: Osynlige mannen.
2009-11-05

  Ilona _L
Underbart!!!
2009-11-05

  Berit Robin Lagerholm VIP
Den här verkligen spritter.
2009-11-05

  Måna N. Berger
Härligt! Livet leker!
2009-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren