Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkare nätter

alla skepnader ett hav kan finna 
ett hjärta kan slå så -

nu och då

när mörkret och rymden bar gnistrande ögon
vaknade drömmarna

jag minns det -

och blod välver ömt runt sorg
livet vänder om 

alla nätter som lade sig mjukare under kudden

när nätterna kunde sitt förlåt 
det kunde vara så då

jag minns allt -

nu brister  ångestblommor ut över himlen




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 459 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-09-01 02:05



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En välformulerad och berörande test.
Här finns inga överdrifter, vilket ger en extra stark läsupplevelse.
2018-09-02

  Lars Hedlin
Verkligen bra och full av kraft och liv!
2018-09-02

  catharina.jerbo VIP
du har sån närvaro och sån kraft i dina ord så jag sitter här som ett frimärke på väggen och försöker andas. MAGI! Jag minns också... Tack <3
2018-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren