Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nej

säg inte att det ordnar sig
det gör det aldrig -

säg mig stark istället

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 686 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-31 05:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och i beröring
2016-12-05

  Tillbringaren VIP
Innerligt bra denna! Mitt i prick. Jag tycker att jag förstår och även om jag inte gör det så talar den till mig till hundra procent!
2016-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren