Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snus

Höstvindarna rör till drömmarna som en feber bränner
labyrintspelets hopplösa vindlingar

Dessa återvändsgränder - 

ÄRR

Flyr med tofflorna på
skor duger inte åt en sömnlös 
varken ortopediskt eller till flanellen 
poetiskt haltar det -
bara ut 

Älskar mjukheten underst i lövhögen och lättheten överst
en doft av livets jord-

yxans egg faller perfekt 
att hantera elementen  -
att med all kraft finnas så befriad

Spisen sjunger i skymingen 
lika tryggt som pulverkaffets sammetslena
låter mina sinnen

Det. 

I symbios-

regnets svala hand på min panna och
en kryddad under läppen. 

Trösten svider

 




Prosa av Carola Zettergren
Läst 423 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-09 22:05



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Gillas definitivt! Bravo!
2019-12-13

  catharina.jerbo VIP
bara älskar rakt igenom <3
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren