Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiga ihjäl

Det fanns en massiv tyngd
i tystnaden -
mellan oss

En gemensam evighet
av obönhörlig sorg

-

Någon dag ska alla stenar gråta




Fri vers (Fri form) av Carola Zettergren
Läst 758 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-12-03 04:55



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket bra!
2018-01-04

  Lars Hedlin
oerhört stark...
2016-12-05

  Annie b'larsson VIP
Ni som kan tala, ni talar inte med varandra. Men vi, som är stenar och därför inte kan tala, vi skriker och gråter!
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren