Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

StövlaR UTAN pardon

Ibland är det svårt att visa gränser tydligt
För hur tydlig man än tycks vara så finns det
Människor som till varje pris måste skrida
Över gränserna utan pardon
Dom stövlar bara på utan att kolla om det är
Ok att inta ens inre svär
Inte städar dom efter sig heller
Lämnar bara avtrycken efter sig och går till
Någon annans arena och stövlar in




Fri vers av Anjeska
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska