Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sörjer




Sorg

En tom kista, en blank gravsten

en begravning som inte ägt rum

ett dödsfall som inte existerar

jag sörjer, fast du lever

smärtan är den samma

ingen förstår

 




Fri vers av Näckrosen
Läst 303 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-06 10:28



Bookmark and Share


  mare VIP
En sådan sorg är fruktansvärd.....inget avslut..
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen