Två olika par på en restaurang ovetande om varandras närvaro.

 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två olika par på en restaurang ovetande om varandras närvaro.

 




RESTAURANGBESÖK. 100 ORDARE.

 

 

En man vid det ena bordet beställer

sin mat och precis när han håller

 på med det ringer det i hans mobiltelefon.

 Servitrisen får vänta ett tag

och kan sen fortsätta

men kvinnan bredvid

den mobiltelefontalande mannen.

När  beställning är klar

så ringer det även i hennes mobiltelefon.

Samtalet är från hennes "vänsterprassel"

som utan varandras vetskap

 befinner sig på samma restaurang.

Nu börjar situationen bli katastrofalt penibel.

Nu är det bara en person av de fyra

som inte pratar i mobiltelefonen.

De båda paren hade tänkt sig en

 lugn kväll med god mat på restaurangen-

men vad blev det-en surrig

tillställning med kall mat!




Prosa (100-ordare) av Annmargreta
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 11:15



Bookmark and Share


  aol
bara så fyndigt skriven
2010-03-30

  peter markurth
fyndig, välskriven
2009-11-06

  * Ammi *
ja du, varför måste man alltid vara tillgänglig? mobiler på gott och ont.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta