Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dribblade lite visst


Vissigt så att säga

Om jag visste nåt om det jag inte vet
då vore jag viss om det jag inte visste
Om jag talade om nåt jag inte vet
någonting om då vore jag viss om att
jag inte visste något om det omtalade
Om ni visste vad jag vet
då vore ni lika viss om det jag visste




Fri vers av Anjeska
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 15:33



Bookmark and Share


  Popcorntankar
Tänkvärd! Fyndig och snygg bild du har.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska