Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullsband

Blandar och ger
Olika rader
Människor som ser
Utopier , eskapader
Livslånga linjer
Längtande lustar
Sviktande sinnen
Brända kustar
Ansvar och heder
Noll tolerans
Dikter från hjärtat kommer till eder.




Bunden vers (Rim) av Kåda
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-11-06 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Utopier och eskapader, precis vad dikter ska handla om.. :)
Jättebra diktat!
2009-11-06

  Anjeska
Härlig ordkavalkad
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Kåda