Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grovisatelje

Funderar på att göra om grovköket till en miniatelje
i väntan på huset med vind med stora fönster
Jag kan ju inte sitta och kladda i vardagsrummet
det kreativa hämmas av att vara försiktig
i grovköket kan jag kladda så mycket jag vill
Frågan är bara var katten jag ska göra av
alla pryttlar som förvaras i "grovis"
Hoppas det blir av med "grovisateljen"




Fri vers av Anjeska
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-06 16:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska