Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ett konstlat déjà vu

Va på gymmet imorse. La märke till en man, yngre än mig. Än dig. Flera gånger lyfte han sin vita t-shirt för att torka svetten ur pannan. Stirrade på reflektionen i spegeln. Hans överkropp så skrämmande lik din, nästan lika perfekt. Ville röra honom. Blunda och känna mina fingertoppar guppa över hans mage. Luta min kind mot hans bröstkorg och andas ut under hans haka. Omges av den falska tryggheten och le i ett konstlat déjà vu.

Bet ihop, lyfte tyngre och såg bort.




Övriga genrer av malin...
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...