Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen som försvann

Så banalt det låter

mannen som försvann

vart tog du vägen?

något annat fångar din uppmärksamhet?

du ger igen för vad du fått?

du grottar in dig i din förtvivlan

över det kvinnliga släktet

tack vännen jag har förstått

när du återvänder är jag försvunnen





Fri vers av byrålådan
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-06 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan