Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för att jag kan gå själv

 

jag reser mig

för att jag kan gå själv

 

och reser

för lyckan

i att vara på väg

 

jag flyr inte längre

det varma i hjärtat

 

jag ger de som kallat

min själ svart fel

 

sveper mig i regnbågar

mot det svartvita




Fri vers av molly crayons
Läst 252 gånger
Publicerad 2005-10-18 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons