Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan vara om utgrävningar av militärstyrda länder i afrika eller... (ahem) ...om någonting annat




Haiku ~ Blodsdiamant

~*~

Fuktdrypande valv
ur urgrottan tidens ur
stilla blod förnams

LPWJ 06/11/09




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1548 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-06 22:27



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
ja vet inte riktigt vilka det skulle vara

jag talar om de djävulska utgrävningarna av diamanter i afrika där folk sätter livet till
men också menstruationscykeln
för barnafödande

negativt mot positivt

Be well,
LPatrikWJ
2009-12-16

  Lady Alassa
Var kommer dessa urkrafter ifrån?
2009-12-16

    ej medlem längre
Bra!
2009-11-06

  stenen/ Yv Ericsson
Hihi, bra
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP