Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild: Olivträdrot i Svalnäs




blomma och tiden

 

ovisshetens blomma
vissnade igår - fann lugnet

i motgångens plåga


den rostiga tiden
har tagit slut - vinden

pinar naken kind




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-06 23:08



Bookmark and Share


  Cris
skönt när ovisshetens blomma vissnar.. och lugnet kommer känns skönt.

vinden känns som om den blåser bort all rost.. är det så?
2009-11-13

  Eva Langrath VIP
I bilden finns många bilder att finna och orden målar lysande
tavlor om livet. Tack
2009-11-07

  Rachel Roth
två haikupärlor
trädda tillsammans

ger extra lyster

olivträdsroten
visar upp sin

säregna särart
2009-11-07

  Berit Robin Lagerholm VIP
Två väldigt fina haikun ur samma rot med olika förgreningar.
Vackra och hoppfulla.
2009-11-06

    Jnåt
olivträdet sätter extrapiff på det redan vackra.
2009-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP