Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

( )

 

jag håller dig

som vore du livet

då du somnat mätt

vid mitt bröst




Fri vers av molly crayons
Läst 318 gånger
Publicerad 2005-10-18 15:32



Bookmark and Share


  Dilsewat
Det har var verkligen ohhh... vilken känsla av lugn harmoni och fyllnad du ger med så få rader.
2005-10-19

  Peter Stjerngrim VIP
Tänk att så få ord kan skildra så mycket
- Starkt berörande!
2005-10-18
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons