Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isabel

Det var vi mot hela världen
sade du en gång till mig
och jag log som jag aldrig gjort förut
och det var allt för dig


vi sprang igenom skogen
jag med vinden i mitt hår
och du skrattade mot himlen
genom buskar, genom snår


och vi dansade om natten
för vi levde för var kväll
och allting försvann runtom oss
(och du sa)
jag älskar dig, Isabel




Fri vers av anapanda
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda