Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara sådär

det är inte de långa orden

som får mig att älska dig mer

de är de förkortningarna du skriver

som bara vi förstår

 

det är cirklarna du ritar

med dina fingertoppar

som får mig att lugna mig

att öppna lungorna och andas

 

din bekanta lukt

som kittlar mig

och ditt självklara sätt

att kalla mig din




Fri vers (Fri form) av HerrGlad
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-11-07 00:47



Bookmark and Share


    sårosa
å. mitt i prick ... vad fiint
2010-01-03

  JohannaCarlsson
Du är ju så väldans bra, fina du!
Sådär helt otroligt bra så att man näst intill ryser när man läser.
Sådär att man läser om texten flertalet gånger för att det är så väldans bra skrivet.
Sådär att man blir helt mållös.
Du är helt fantastisk.
2009-11-07

  Moa Paulsson
du är ju så sanslöst BRA, kornelia,
du skriver under min hud och även om jag vet att det ju inte är min känsla du skriver om
så får du det att kännas så.

och det är det som jag älskar med hela alltet.
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

HerrGlad
HerrGlad