Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den blommar först när givaren är död

Så vacker den är den lilla rosa saint pauliablomman

den lät vänta på sig

du älskade dina saint paulier

hela fönstret var fullt

en dag fick jag ett blad i gåva

idag har bladet gett en blomma

som påminner mig om dig




Fri vers av byrålådan
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan