Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Sticksågens ljud hörs långt ut på vägen

sågspånet yr runt dig

du står glad och trött i uterummet

du drar mig varmt intill din kropp och säger

jag kommer in strax

några veckor senare ekar

tystanden i uterummet

spånskivorna på den halvfärdiga sovrumsväggen

påminner mig om dig

vad hände?




Fri vers av byrålådan
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 08:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan