Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minusgrader

 

det var ni som kallade er livet

och hann upp mig då

jag satt mig med ryggen mot

 

jag ville vara ifred

brukade tala med månen

kalla den för min far

frysa mot den blek om kinden

 

gräver man ned sig helt i snö

blir man varm

så jag trivdes klädd i minusgrader




Fri vers av molly crayons
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons