Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är idioter som älskar

vi sprang genom staden och höll varandras händer
hårt föll regnet ned på oss som på alla andra
och vi var de största idioterna på gatorna
för vi gav upp för kärleken




Fri vers av anapanda
Läst 333 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-11-07 16:16



Bookmark and Share


  notsomad
andlöst vackert
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda