Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slags beskrivning av en scen ur filmen Betty Blue.




C'est le vent, Betty

Det var natt och jag var tio meter framför dig
och där vi sprang var allt jag tänkte
att du inte skulle få fånga mig
så jag sprang vidare, fortare och fortare
du kom efter som en tornado
du stormade fram och skrek efter mig
men jag sprang ifrån dig och uppför trappen till kyrkan
som var stängd
jag kom inte ifrån och jag kände allting snurra
och sedan kom det upp samtidigt som du kom fram till mig
och höll dina armar om mig
när polisen saktade in och frågade
vad står på?
och jag var rädd för de som jag var för alla andra utom dig just då
du sade
allt är lugnt, vi mår bra nu
och efter några ord och meningar till for dom äntligen iväg
du och jag var kvar
när vi kom hem till värmen igen somnade jag på din arm
med din oro svävande i rummet
och jag vet inte om du kan förlåta mig
för att jag plågar dig
men du ska veta jag älskar dig
lika mycket som du älskar mig




Fri vers av anapanda
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda