Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gick så fort

För en vecka sen var vi två

nu är vi singlar

jag har inte riktigt hunnit förstå

att du var på väg att gå

jag står förundrad ensam här och

ser din randiga snickarskjorta hänga

på snickarstegen

men din plats jämte mig i soffan

förblir kall och tom

saknaden kramar krasst mitt inre

tårarna jag inte trodde fanns glider tyst

ner på mina kinder








Fri vers av byrålådan
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-11-07 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

byrålådan