Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm Vs. Verklighet

Jag försökte flyga med hjälp av tio ballonger
men jag lyfte aldrig från marken
jag försökte sjunga så att alla skogens djur kom fram
men de kröp bara längre in i sina hålor
jag tittade på dig och förväntade mig att du skulle se mig
men du gick iväg med raska steg
jag var uppe hela natten i jakt på ett spöke eller två
men det var allt förgäves
och när jag försökte finna skatten vid regnbågens slut
gick jag vilse och hittade inte hem förrän tre veckor senare

det är hårda tider för drömmare
när verkligheten tränger på




Fri vers av anapanda
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-11-07 20:52



Bookmark and Share


  lycksele
:) ja, där vare stopp på alla linjer
hårda tider som sagt och bra berättat
2009-11-07
  > Nästa text
< Föregående

anapanda
anapanda